Thuis ProductenDe Auto van BMW Carplay Android

Geavanceerde Videointerface Van verschillende media BMW 6 het Reeksf12 F13 Scherm dat Optie weerspiegelt

Geavanceerde Videointerface Van verschillende media BMW 6 het Reeksf12 F13 Scherm dat Optie weerspiegelt

Geavanceerde Videointerface Van verschillende media BMW 6 het Reeksf12 F13 Scherm dat Optie weerspiegelt
Geavanceerde Videointerface Van verschillende media BMW 6 het Reeksf12 F13 Scherm dat Optie weerspiegelt Geavanceerde Videointerface Van verschillende media BMW 6 het Reeksf12 F13 Scherm dat Optie weerspiegelt Geavanceerde Videointerface Van verschillende media BMW 6 het Reeksf12 F13 Scherm dat Optie weerspiegelt Geavanceerde Videointerface Van verschillende media BMW 6 het Reeksf12 F13 Scherm dat Optie weerspiegelt

Grote Afbeelding :  Geavanceerde Videointerface Van verschillende media BMW 6 het Reeksf12 F13 Scherm dat Optie weerspiegelt

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: LEADSIGN
Certificering: E-Mark
Modelnummer: Lds-BMW-cic-CP
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 20st
Prijs: Contact the seller
Verpakking Details: Giftboxgrootte: 260*220*80mm, 20PCS/CTN
Levertijd: 7~14 het werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 20000pcs/month

Geavanceerde Videointerface Van verschillende media BMW 6 het Reeksf12 F13 Scherm dat Optie weerspiegelt

beschrijving
Radiosysteem: BMW 1/3/5/6/7/X1/X3/X5/X6/Z4 met CIC systeem Besturingssysteem: Apple IOS13 & Android-Auto
Compatibele iPhone: maximum iPhone SE/6/6Plus/6s/6s Plus/7/7Plus/8/8Plus/X/XR/XS/XS Max/11/11Pro/11Pro Compatibel Apparaat: Ipodaanraking
Steun APPs: Spotify/Pandora/Waze ........... Het ontvangen van systeem: Draadloze
Antenne: 5.8g spanning: 12V
Hoog licht:

bmw multimedia interface

,

bmw navigation system

LEADSIGN draadloos Apple CarPlay - de Autointerface van Android voor BMW 1/3/5/6/7/X1/X3/X5/X6/Z4 met het systeem van BMW CIC

Met zijn gebruikersvriendelijke en instinctieve interface, maakt onze CarPlay-interface het makkelijk te gebruiken veel van uw iPhone apps, met inbegrip van Apple Maps, Google Maps, Waze, Getijde, Spotify, Podcasts, Berichten, WhatsApp en meer allen op het inheemse het dashboardscherm van uw auto. Wij hebben ook aan uw behoeften geluisterd en gegeven u de optie om uw iPhone aan uw auto wirelessly te verbinden. Voor maximumgemak, controle en schakelaar tussen apps met de ingebouwde controles van uw voertuig, of met uw stem dankzij Siri bij enkel een pers van de Spraakopdrachtknoop.

 

LEADSIGN draadloze CarPlay-Interfaceeigenschappen:

1. Draadloos CarPlay-vermogen voor iPhone of andere IOS Apple apparaten

2. Van USB de haven van verschillende media en het laden

3. Volledig scherm

4. Gemakkelijke controle met Knop en stuurwielknopen

5. De Autosteun van Android

6. Integratie met Voor en Achterweergevencamera's

7. De audio van uitstekende kwaliteit met een equaliser

 

 

 

Van USB de haven van verschillende media en het laden

Onze CarPlay-oplossing komt met een USB-poort. Het laat u uw iPhone op langere aandrijving laden, of u kunt het voor het spelen van video's en muziek op het uw Audi-Scherm van een USB-duimaandrijving gebruiken.

 

Volledig scherm-Het grote Scherm

De interface van LEADSIGN CarPlay laat u al uw favoriete carPlay-Compatibele iPhone apps op de originele BMW-monitorvertoning in volledig scherm gebruiken. Pasten 1280x480-resolutie voor de grote schermen retroactief aan en 800x480-de resolutie voor de kleine schermen kijkt groot op alle het schermgrootte.

 

Het volledige scherm omvat ook het Scherm dat optie weerspiegelt, die u het scherm van uw mobiel apparaat op de BMW-monitor, en stroomaudio door de autosprekers laat gieten. iPhones weerspiegel wirelessly, terwijl Android-de telefoons een kabelverbinding vereisen.

 

Gelieve te merken op dat het weerspiegelen van één of andere apps of inhoud die het Scherm met behulp van die eigenschap weerspiegelen wegens de Copyright-houder DRM kan worden geblokkeerd. LEADSIGN is niet de oorzaak van de voortdurende verenigbaarheid van om het even welke derde apps met onze CarPlay-Interface.

 

Draadloos Vermogen-Verbind Wirelessly

De interface van LEADSIGN CarPlay voor het systeem van BMW CIC laat u uw iPhone wirelessly verbinden. Na het in paren rangschikken van uw iPhone en CarPlay-Interface eens, zal de interface uw iPhone erkennen telkens als u in uw auto krijgt en wirelessly verbindt, zonder u die zelfs uw telefoon uit uw zak of zak moeten verwijderen. Wanneer het gebruiken van CarPlay zult u vraag kunnen beantwoorden enkel als met een hands-free verbinding van Bluetooth. Alle controles kunnen op het scherm van uw auto met een aanraking van OEM knopen worden gedaan verlatend uw telefoon in uw zak.

 

De Autosteun van Android

De uitrusting bevat een Interface Van verschillende media — BMW draadloos Apple CarPlay past module retroactief aan die ook Android autohttps://www.android.com/auto/to uw  BMW toevoegt. Zo als u familieleden of vrienden met Android smartphones hebt, zal het aansluiten van hun apparaten ook een wind zijn!

 

Integratie met Voor en Achterweergevencamera's

LEADSIGN CarPlay past maakt het gemakkelijk retroactief aan om voor en het omkeren camera's aan uw orde voor een veel lagere prijs toe te voegen. De vooraanzichtcamera kan gemakkelijk worden geactiveerd door het Keuzerondje 2 seconden te houden. Om camerawijze weg te gaan, druk enkel Terug. Het kan ook opstelling zijn om automatisch maximaal 10 seconden te verschijnen wanneer het verschuiven van Omgekeerde naar Aandrijving. Het systeem steunt OEM (PDC) ook de Controle van de Parkerenafstand - de parkerenradar en de Dynamische Richtlijnen zullen in LCD worden getoond terwijl in Omgekeerde.

Geavanceerde Videointerface Van verschillende media BMW 6 het Reeksf12 F13 Scherm dat Optie weerspiegelt 0

 

 

 

 

Geavanceerde Videointerface Van verschillende media BMW 6 het Reeksf12 F13 Scherm dat Optie weerspiegelt 1

         CarPlay is een slimmere, veiligere manier om uw iPhone te gebruiken terwijl u drijft. En nu met een nieuw CarPlay Dashboard van ‑ dat u met wijsjes, draaien, en Siri-suggesties, een Kalender app helpt die u uw dag bekijken en laat beheren, en de kaarten die meer openbaren van wat rond u is, het worden daar helemaal werden enkel een gehele partij gemakkelijker. En a lot more pret.

Geavanceerde Videointerface Van verschillende media BMW 6 het Reeksf12 F13 Scherm dat Optie weerspiegelt 2

Controle met een woord.
Of een aanraking. Of een draai.

        CarPlay kenmerkt Siri-stemcontrole en voor het drijven van scenario's speciaal ontworpen. CarPlay werkt ook met de controles van uw auto — knoppen, knopen, touchpad, of touchscreen. En apps zelf zijn reimagined voor de auto geweest, zodat kunt u hen gebruiken terwijl uw ogen en handen blijven waar zij behoren.

Geavanceerde Videointerface Van verschillende media BMW 6 het Reeksf12 F13 Scherm dat Optie weerspiegelt 3

Siri -Om Siri-stemcontrole, enkel drukken en vasthouden te activeren de knoop van de stemcontrole op het stuurwiel.

 

Aanraking - Als uw carPlay-Uitgerust voertuig touchscreen heeft, kunt u het gebruiken om CarPlay te controleren.

 

Knoppen en Controles - CarPlay werkt ook met de knoppen, de wijzerplaten, of de knopen in de auto. Als het het uw scherm controleert, controleert het CarPlay.

 

Geavanceerde Videointerface Van verschillende media BMW 6 het Reeksf12 F13 Scherm dat Optie weerspiegelt 4Geavanceerde Videointerface Van verschillende media BMW 6 het Reeksf12 F13 Scherm dat Optie weerspiegelt 5

De Auto van ► Andriod is voor Android-telefoon die Android 5,0 (Lolly) in werking stellen en omhoog met een data-abonnement. Voor beste prestaties, adviseren wij Android 6,0 (Heemst) en omhoog. U kunt controleren de de softwareversie van uw telefoon door de ongeveer Apparatensectie onder de Auto van Settings.Wireless te bekijken Andriod met de volgende androïde telefoon slechts compatibel is: Pixel, Samenhang, of Samsung-telefoons met Android-hieronder getoonde versies:

 

De telefoon maakt en modelleert Android-Versie
Pixel 3 of Pixel 3 XL Android 8,0 of hoger
Pixel 4 of Pixel 4 XL Android 10,0 of hoger
Samsung Galaxy S8 of S8+ Android 9,0 of hoger
Samsung Galaxy S9 of S9+ Android 9,0 of hoger
Samsung Galaxy S10 of S10+ Android 9,0 of hoger
Samsung Note 8, Nota 9 en Nota 10 Android 9,0 of hoger
Andere Samsung-apparaten (met inbegrip van Melkweg S20 en Melkwegz Tik) Android 10,0 of hoger
Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL, Samenhang 5X & Samenhang 6P Android 8,0 of hoger, steunt draadloze verbindingen in de meeste landen.

 

Opmerking: Vereis ook uw Autoapp versie van Android 4.7 en omhoog.

 

Contactgegevens
shenzhen leadsign automotive electronics co,.ltd

Contactpersoon: admin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten