Thuis ProductenDe Auto van LAND ROVER Android

De draadloze Interface van Apple CarPlay met 7“ 8“ BOSCH Infotainment Systeem

De draadloze Interface van Apple CarPlay met 7“ 8“ BOSCH Infotainment Systeem

De draadloze Interface van Apple CarPlay met 7“ 8“ BOSCH Infotainment Systeem
De draadloze Interface van Apple CarPlay met 7“ 8“ BOSCH Infotainment Systeem De draadloze Interface van Apple CarPlay met 7“ 8“ BOSCH Infotainment Systeem De draadloze Interface van Apple CarPlay met 7“ 8“ BOSCH Infotainment Systeem

Grote Afbeelding :  De draadloze Interface van Apple CarPlay met 7“ 8“ BOSCH Infotainment Systeem

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: LEADSIGN
Certificering: E-Mark
Modelnummer: Lds-lhbch-CP
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 20st
Prijs: Contact the seller
Verpakking Details: Giftboxgrootte: 260*220*80mm, 20PCS/CTN
Levertijd: 7~14 het werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 20000pcs/month

De draadloze Interface van Apple CarPlay met 7“ 8“ BOSCH Infotainment Systeem

beschrijving
Compatibele iPhone: maximum iPhone 7/7Plus/8/8Plus/X/XR/XS/XS Max/11/11Pro/11Pro Radiosysteem: Range Rover Evoque/Land Rover-Ontdekking 4
Besturingssysteem: Apple IOS13 & Android-Auto Functie: Apple CarPlay/Android-Auto/USB-Flitsspel/AirPlay
Steun APPs: Apple Maps/WhatsApp/Waze… Compatibel Apparaat: Ipodaanraking
Voltage: 12V Originele Radio: Ja
Hoog licht:

Landrover de interface van verschillende media

,

Landrover videointerface

LEADSIGN draadloos Apple CarPlay - de Autointerface van Android voor Range Rover Evoque/Land Rover-Ontdekking 4 met het 7 BOSCH Infotainment systeem“/8“

 

LEADSIGN draadloze CarPlay-Interfaceeigenschappen:

1. Draadloos CarPlay-vermogen voor iPhone of andere IOS Apple apparaten

2. Van USB de haven van verschillende media en het laden

3. Volledig scherm

4. Gemakkelijke controle met Knop en stuurwielknopen

5. De Autosteun van Android

6. Integratie met Voor en Achterweergevencamera's

7. De audio van uitstekende kwaliteit met een equaliser

8. Andere eigenschappen

 

 

Berichten

 

Het lezen en het schrijven luisteren nu en dicteren.

Siri kan lezen, antwoorden en, sms-bericht voor u verzenden, zodat moet u nooit uw iPhone bekijken terwijl het drijven. Zeg enkel „Siri, vertellen Blair zal zijn daar in 20 minuten,“ en het heeft gedaan. CarPlay kan audioberichten door de sprekers van de auto ook spelen.

 

Muziek

 

Al uw muziek. Prachtig geschikt.

Heb toegang tot al uw inhoud van uw Apple-Muziekabonnement en extra audioapps gebruikend de ingebouwde controles van uw auto. Search bykunstenaar, album, of lied. Zie wat speelt en wat omhoog volgende is. U kunt Siri vragen om uw favoriet lied door Arcadebrand, handeling als uw persoonlijk DJ, of stroom één van meer dan 100.000 levende radiostations te spelen.

 

1. Draadloos Vermogen-Verbind wirelessly

De interface van LEADSIGN CarPlay voor Landrover 7 BOSCH-systeem“/8“ laat u uw iPhone wirelessly verbinden. Na het in paren rangschikken van uw iPhone en CarPlay-Interface eens, zal de interface uw iPhone erkennen telkens als u in uw auto krijgt en wirelessly verbindt, zonder u die zelfs uw telefoon uit uw zak of zak moeten verwijderen. Wanneer het gebruiken van CarPlay zult u vraag kunnen beantwoorden enkel als met een hands-free verbinding van Bluetooth. Alle controles kunnen op het scherm van uw auto met een aanraking van OEM knopen worden gedaan verlatend uw telefoon in uw zak.

 

2. Van USB de haven van verschillende media en het laden

Onze CarPlay-oplossing komt met een USB-poort. Het laat u uw iPhone op langere aandrijving laden, of u kunt het voor het spelen van video's en muziek op het uw Audi-Scherm van een USB-duimaandrijving gebruiken.

 

3. Volledig scherm-Het grote Scherm

De interface van LEADSIGN CarPlay laat u al uw favoriete carPlay-Compatibele iPhone apps op het originele Landrover radiosysteem in volledig scherm gebruiken. Pasten 1280x480-resolutie voor de grote schermen retroactief aan en 800x480-de resolutie voor de kleine schermen kijkt groot op alle het schermgrootte.

 

Het volledige scherm omvat ook het Scherm die optie weerspiegelen, die u het scherm van uw mobiel apparaat op de Landrover monitor, en stroomaudio door de autosprekers laat gieten. iPhones weerspiegel wirelessly, terwijl Android-de telefoons een kabelverbinding vereisen.

 

Gelieve te merken op dat het weerspiegelen van één of andere apps of inhoud die het Scherm met behulp van die eigenschap weerspiegelen wegens de Copyright-houder DRM kan worden geblokkeerd. LEADSIGN is niet de oorzaak van de voortdurende verenigbaarheid van om het even welke derde apps met onze CarPlay-Interface.

 

4. Gemakkelijke controle met Knop en stuurwielknopen

Om CarPlay te navigeren apps, kunt u Siri (met een pers van de spraakopdrachtknoop), het Knopcontrolemechanisme of zelfs de stuurwielknopen gebruiken.

De draadloze Interface van Apple CarPlay met 7“ 8“ BOSCH Infotainment Systeem 0

5. De Autosteun van Android

De uitrusting bevat een Interface Van verschillende media — Landrover draadloos Apple CarPlay past module retroactief aan die ook Android autohttps://www.android.com/auto/to uw Landrover radiosysteem toevoegt. Zo als u familieleden of vrienden met Android smartphones hebt, zal het aansluiten van hun apparaten ook een wind zijn!

De draadloze Interface van Apple CarPlay met 7“ 8“ BOSCH Infotainment Systeem 1

6. Integratie met Voor en Achterweergevencamera's

LEADSIGN CarPlay past maakt het gemakkelijk retroactief aan om voor en het omkeren camera's aan uw orde voor een veel lagere prijs toe te voegen. De vooraanzichtcamera kan gemakkelijk worden geactiveerd door het Keuzerondje 2 seconden te houden. Om camerawijze weg te gaan, druk enkel Terug. Het kan ook opstelling zijn om automatisch maximaal 10 seconden te verschijnen wanneer het verschuiven van Omgekeerde naar Aandrijving. Het systeem steunt OEM (PDC) ook de Controle van de Parkerenafstand - de parkerenradar en de Dynamische Richtlijnen zullen in LCD worden getoond terwijl in Omgekeerde.

 

7. De audio van uitstekende kwaliteit met een equaliser

De audio-uitvoerkring in de Interface van LEADSIGN is CarPlay specifiek geselecteerd om al kwaliteit te drukken wij uit de input van Audi AUX kunnen, die grote audiokwaliteit voor muziek, het stromen en vraag verstrekken.

 

8. Andere eigenschappen:

 

Tijdschema

 

Verblijf bovenop uw dag wanneer u op de weg bent.

Een nieuwe Kalender app geeft u een snelle, eenvoudige mening vooruit van de dag terwijl u op gaat bent. En als u het ameeting hebt, kunt u enkel onttrekken om richtingen of wijzerplaat binnen te brengen, gebruikend de sprekers van uw auto en microfoons om uw handen op het wiel en ogen op de weg te houden.

 

Ongeveer ons

 

De verantwoordelijkheid is de verzekering van kwaliteit, en de kwaliteit is het leven van bedrijf. Wij verheugen ons op samenwerking op lange termijn met klanten, zullen wij de beste dienst en na de verkoopdienst voor elk van onze klanten maken. Als u om het even welk onderzoek hebt, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren. Wij zullen u antwoorden in de eerste keer aangezien wij kunnen.

 

Meer dan Tien jaar ontwikkelings, hebben wij perfect verkoopnetwerk en het geïntegreerde systeem van de naverkoopdienst bij binnenlands en in het buitenland opgezet, die het bedrijf toelaat om de geschikte, nauwkeurige en efficiënte diensten, en gewonnen goede klantenreputaties te verlenen. De producten worden verkocht overal in China en uitgevoerd naar meer dan 30 landen en gebieden zoals Europa, Amerika, Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika, Midden-Oosten en Afrika. De productie, het verkoopvolume en de schaal zijn allen rangschikten eerst in dezelfde industrie.

 

 

 

★★★Compatible met Jaguar zoals volgen:

 

Range Rover Evoque 2011-2015 met 8 ″ BOSCH Infotainment systeem-Niet compatibel met Dualview uitgeruste auto's

 

Land Rover-Ontdekking 4 2013 - 2016 met 7 BOSCH Infotainment systeem“/8“

 

De draadloze Interface van Apple CarPlay met 7“ 8“ BOSCH Infotainment Systeem 2

 

Niet destructieve Installatie

De draadloze Interface van Apple CarPlay met 7“ 8“ BOSCH Infotainment Systeem 3

 

 

De draadloze Interface van Apple CarPlay met 7“ 8“ BOSCH Infotainment Systeem 4De draadloze Interface van Apple CarPlay met 7“ 8“ BOSCH Infotainment Systeem 5

De draadloze Interface van Apple CarPlay met 7“ 8“ BOSCH Infotainment Systeem 6De draadloze Interface van Apple CarPlay met 7“ 8“ BOSCH Infotainment Systeem 7

De Auto van ► Andriod is voor Android-telefoon die Android 5,0 (Lolly) in werking stellen en omhoog met een data-abonnement. Voor beste prestaties, adviseren wij Android 6,0 (Heemst) en omhoog. U kunt controleren de de softwareversie van uw telefoon door de ongeveer Apparatensectie onder de Auto van Settings.Wireless te bekijken Andriod met de volgende andriodtelefoon slechts compatibel is: Pixel, Samenhang, of Samsung-telefoons met Android-hieronder getoonde versies:

De telefoon maakt en modelleert Android-Versie
Pixel 3 of Pixel 3 XL Android 8,0 of hoger
Pixel 4 of Pixel 4 XL Android 10,0 of hoger
Samsung Galaxy S8 of S8+ Android 9,0 of hoger
Samsung Galaxy S9 of S9+ Android 9,0 of hoger
Samsung Galaxy S10 of S10+ Android 9,0 of hoger
Samsung Note 8, Nota 9 en Nota 10 Android 9,0 of hoger
Andere Samsung-apparaten (met inbegrip van Melkweg S20 en Melkwegz Tik) Android 10,0 of hoger
Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL, Samenhang 5X & Samenhang 6P Android 8,0 of hoger, steunt draadloze verbindingen in de meeste landen.

Vereis ook uw Autoapp versie van Android 4.7 en omhoog.

 

De draadloze Interface van Apple CarPlay met 7“ 8“ BOSCH Infotainment Systeem 8

 

 

Contactgegevens
shenzhen leadsign automotive electronics co,.ltd

Contactpersoon: admin

Tel.: +8615813814593

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten