Thuis ProductenPORSCHE Multimedia-interface

Kaaiman 2014 PORSCHE-de Interfacesteun Van verschillende media HDMI die met Spotify wordt ingevoerd

Kaaiman 2014 PORSCHE-de Interfacesteun Van verschillende media HDMI die met Spotify wordt ingevoerd

Kaaiman 2014 PORSCHE-de Interfacesteun Van verschillende media HDMI die met Spotify wordt ingevoerd
Kaaiman 2014 PORSCHE-de Interfacesteun Van verschillende media HDMI die met Spotify wordt ingevoerd Kaaiman 2014 PORSCHE-de Interfacesteun Van verschillende media HDMI die met Spotify wordt ingevoerd Kaaiman 2014 PORSCHE-de Interfacesteun Van verschillende media HDMI die met Spotify wordt ingevoerd Kaaiman 2014 PORSCHE-de Interfacesteun Van verschillende media HDMI die met Spotify wordt ingevoerd Kaaiman 2014 PORSCHE-de Interfacesteun Van verschillende media HDMI die met Spotify wordt ingevoerd Kaaiman 2014 PORSCHE-de Interfacesteun Van verschillende media HDMI die met Spotify wordt ingevoerd

Grote Afbeelding :  Kaaiman 2014 PORSCHE-de Interfacesteun Van verschillende media HDMI die met Spotify wordt ingevoerd

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: LEADSIGN
Certificering: E-Mark
Modelnummer: Lds-pcm31-CP
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 20st
Prijs: Contact the seller
Verpakking Details: Giftboxgrootte: 260*220*80mm, 20PCS/CTN
Levertijd: 7~14 het werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 20000pcs/month

Kaaiman 2014 PORSCHE-de Interfacesteun Van verschillende media HDMI die met Spotify wordt ingevoerd

beschrijving
Radiosysteem: Porsche PCM3.1/CDR plus Systeem Besturingssysteem: Apple IOS13 & Android-Auto
Compatibele iPhone: maximum iPhone 5/5c/5s/SE/6/6Plus/6s/6s Plus/7/7Plus/8/8Plus/X/XR/XS/XS Max/11/11Pro/11Pro Compatibel Apparaat: Ipodaanraking
Steun APPs: Apple Maps/WhatsApp/Spotify/Pandora/Waze ........... Het ontvangen van systeem: Draadloze
Antenne: 5.8g spanning: 12V
Functie: Apple CarPlay/Android-Auto/USB-Flitsspel/AirPlay Originele Radio: Ja
Hoog licht:

de androïde auto van Porsche

,

androïde autointerface

LEADSIGN draadloos Apple CarPlay past de Autointerface van Android voor Porsche PCM3.1 met het de controlesysteem van het knob&touchscherm retroactief aan

Met zijn gebruikersvriendelijke en instinctieve interface, maakt onze CarPlay-interface het makkelijk te gebruiken veel van uw iPhone apps, met inbegrip van Apple Maps, Google Maps, Waze, Getijde, Spotify, Podcasts, Berichten, WhatsApp en meer allen op het inheemse het dashboardscherm van uw auto. Wij hebben ook aan uw behoeften geluisterd en gegeven u de optie om uw iPhone aan uw auto wirelessly te verbinden. Voor maximumgemak, controle en schakelaar tussen apps met de ingebouwde controles van uw voertuig, of met uw stem dankzij Siri bij enkel een pers van de Spraakopdrachtknoop.

 

LEADSIGN draadloze CarPlay-Interfaceeigenschappen:

het vermogen van 1.Wireless CarPlay voor iPhone of andere IOS Apple apparaten

2.USB multimedia en het laden haven

het 3.Full-scherm Wijze

4.Easy controle met Knop en stuurwielknopen

5.Supports Android-de Auto verbindt wirelessly voor één of andere Andriod-telefoon

6.Integration met Voor en Achterweergevencamera's

7.High-kwaliteit audio met een equaliser

8.Other eigenschappen

 

1. Draadloos Vermogen-Verbind wirelessly

De interface van LEADSIGN CarPlay voor het originele systeem van Porsche laat u uw iPhone wirelessly verbinden. Na het in paren rangschikken van uw iPhone en CarPlay-Interface eens, zal de interface uw iPhone erkennen telkens als u in uw auto krijgt en wirelessly verbindt, zonder u die zelfs uw telefoon uit uw zak of zak moeten verwijderen. Wanneer het gebruiken van CarPlay zult u vraag kunnen beantwoorden enkel als met een hands-free verbinding van Bluetooth. Alle controles kunnen op het scherm van uw auto met een aanraking van OEM knopen worden gedaan verlatend uw telefoon in uw zak.

Kaaiman 2014 PORSCHE-de Interfacesteun Van verschillende media HDMI die met Spotify wordt ingevoerd 0

2. Van USB de haven van verschillende media en het laden

Onze CarPlay-oplossing komt met een USB-poort. Het laat u uw iPhone op langere aandrijving laden, of u kunt het voor het spelen van video's en muziek op het uw Audi-Scherm van een USB-duimaandrijving gebruiken.

Kaaiman 2014 PORSCHE-de Interfacesteun Van verschillende media HDMI die met Spotify wordt ingevoerd 1

3. Volledig scherm-Het grote Scherm

De interface van LEADSIGN CarPlay laat u al uw favoriete carPlay-Compatibele iPhone apps op het originele systeem van Porsche PCM3.1 in volledig scherm gebruiken. Pasten 1280x480-resolutie voor de grote schermen retroactief aan en 800x480-de resolutie voor de kleine schermen kijkt groot op alle het schermgrootte.

 

Het volledige scherm omvat ook het Scherm die optie weerspiegelen, die u het scherm van uw mobiel apparaat op het originele Scherm van Porsche, en stroomaudio door de autosprekers laat gieten. iPhones weerspiegel wirelessly, terwijl Android-de telefoons een kabelverbinding vereisen.

 

Gelieve te merken op dat het weerspiegelen van één of andere apps of inhoud die het Scherm met behulp van die eigenschap weerspiegelen wegens de Copyright-houder DRM kan worden geblokkeerd. LEADSIGN is niet de oorzaak van de voortdurende verenigbaarheid van om het even welke derde apps met onze CarPlay-Interface.

 

4. Gemakkelijke controle met Knop en stuurwielknopen

Om CarPlay te navigeren apps, kunt u Siri (met een pers van de spraakopdrachtknoop), het Knopcontrolemechanisme of zelfs de stuurwielknopen gebruiken.

Kaaiman 2014 PORSCHE-de Interfacesteun Van verschillende media HDMI die met Spotify wordt ingevoerd 2

5. De Autosteun van Android

De uitrusting bevat een Videointerface Van verschillende media — Porsche draadloos Apple CarPlay past module retroactief aan die ook Android autohttps://www.android.com/auto/to uw radiosysteem van Porsche toevoegt. Zo als u familieleden of vrienden met Android smartphones hebt, zal het aansluiten van hun apparaten ook een wind zijn!

Kaaiman 2014 PORSCHE-de Interfacesteun Van verschillende media HDMI die met Spotify wordt ingevoerd 3

6. Integratie met Voor en Achterweergevencamera's

LEADSIGN CarPlay past maakt het gemakkelijk retroactief aan om voor en het omkeren camera's aan uw orde voor een veel lagere prijs toe te voegen. De vooraanzichtcamera kan gemakkelijk worden geactiveerd door het Keuzerondje 2 seconden te houden. Om camerawijze weg te gaan, druk enkel Terug. Het kan ook opstelling zijn om automatisch maximaal 10 seconden te verschijnen wanneer het verschuiven van Omgekeerde naar Aandrijving. Het systeem steunt OEM (PDC) ook de Controle van de Parkerenafstand - de parkerenradar en de Dynamische Richtlijnen zullen in LCD worden getoond terwijl in Omgekeerde.

Kaaiman 2014 PORSCHE-de Interfacesteun Van verschillende media HDMI die met Spotify wordt ingevoerd 4

7. De audio van uitstekende kwaliteit met een equaliser

De audio-uitvoerkring in de Interface van LEADSIGN is CarPlay specifiek geselecteerd om al kwaliteit te drukken wij uit de input van Porsche AUX kunnen, die grote audiokwaliteit voor muziek, het stromen en vraag verstrekken.

Kaaiman 2014 PORSCHE-de Interfacesteun Van verschillende media HDMI die met Spotify wordt ingevoerd 5

8. Andere eigenschappen:

De Interface van ►LEADSIGN CarPlay steunt alle Apple-apparaten die iOS tot versie 13 in werking stellen en steunt al iPhone apps;

►Play muziek door het stereosysteem van Audi met behulp van de AUX-input. Als u geen AUX-haven hebt, kunnen wij uw auto coderen om de input toe te laten;

►Our past CarPlay gebruikt ook de microfoon van de fabrieksauto voor Siri-spraakopdrachten retroactief aan; Dit betekent dat u tot uw iTunes-bibliotheek toegang hebben, het recentste nieuws kunt leren of hands-free teksten verzenden. Voor deze eigenschap aan het werk, moet van u Bluetooth of Stemcontrole hebben;

►The is de installatie volledig omkeerbare stop & spel en 100%.

►USB snel ladend haven voor laad uw Telefoon.

►Compatible met de originele camera en aftermarket camera.

►Support HDMI die voor Facultatieve TV-tunerdoos wordt ingevoerd, Originele Apple-iPhonehdmi video (Netflix….)

Kaaiman 2014 PORSCHE-de Interfacesteun Van verschillende media HDMI die met Spotify wordt ingevoerd 6

 

★★★Compatible met het systeem van Porsche PCM3.1 zoals volgen:

 

                   Merk                      Model                      Jaarwaaier
 Porsche  Boxster/Kaaiman/911    2012~2016
 Porsche   Cayennepeper  2010~2016
 Porsche  Macan  2014-2016
 Porsche  Panamera/718/991   2010-2016

 

 

Kaaiman 2014 PORSCHE-de Interfacesteun Van verschillende media HDMI die met Spotify wordt ingevoerd 7Kaaiman 2014 PORSCHE-de Interfacesteun Van verschillende media HDMI die met Spotify wordt ingevoerd 8Kaaiman 2014 PORSCHE-de Interfacesteun Van verschillende media HDMI die met Spotify wordt ingevoerd 9Kaaiman 2014 PORSCHE-de Interfacesteun Van verschillende media HDMI die met Spotify wordt ingevoerd 10

 

Kaaiman 2014 PORSCHE-de Interfacesteun Van verschillende media HDMI die met Spotify wordt ingevoerd 11

           CarPlay is een slimmere, veiligere manier om uw iPhone te gebruiken terwijl u drijft. En nu met een nieuw CarPlay Dashboard van ‑ dat u met wijsjes, draaien, en Siri-suggesties, een Kalender app helpt die u uw dag bekijken en laat beheren, en de kaarten die meer openbaren van wat rond u is, het worden daar helemaal werden enkel een gehele partij gemakkelijker. En a lot more pret.

Kaaiman 2014 PORSCHE-de Interfacesteun Van verschillende media HDMI die met Spotify wordt ingevoerd 12

 

Controle met een woord.
Of een aanraking. Of een draai.

         CarPlay kenmerkt Siri-stemcontrole en voor het drijven van scenario's speciaal ontworpen. CarPlay werkt ook met de controles van uw auto — knoppen, knopen, touchpad, of touchscreen. En apps zelf zijn reimagined voor de auto geweest, zodat kunt u hen gebruiken terwijl uw ogen en handen blijven waar zij behoren.

Kaaiman 2014 PORSCHE-de Interfacesteun Van verschillende media HDMI die met Spotify wordt ingevoerd 13

 

Siri -Om Siri-stemcontrole, enkel drukken en vasthouden te activeren de knoop van de stemcontrole op het stuurwiel.

 

Aanraking - Als uw carPlay-Uitgerust voertuig touchscreen heeft, kunt u het gebruiken om CarPlay te controleren.

 

Knoppen en Controles - CarPlay werkt ook met de knoppen, de wijzerplaten, of de knopen in de auto. Als het het uw scherm controleert, controleert het CarPlay.

 

Kaaiman 2014 PORSCHE-de Interfacesteun Van verschillende media HDMI die met Spotify wordt ingevoerd 14Kaaiman 2014 PORSCHE-de Interfacesteun Van verschillende media HDMI die met Spotify wordt ingevoerd 15Kaaiman 2014 PORSCHE-de Interfacesteun Van verschillende media HDMI die met Spotify wordt ingevoerd 16Kaaiman 2014 PORSCHE-de Interfacesteun Van verschillende media HDMI die met Spotify wordt ingevoerd 17Kaaiman 2014 PORSCHE-de Interfacesteun Van verschillende media HDMI die met Spotify wordt ingevoerd 18Kaaiman 2014 PORSCHE-de Interfacesteun Van verschillende media HDMI die met Spotify wordt ingevoerd 19

►Andriod is de Auto voor Android-telefoon die Android 5,0 (Lolly) in werking stellen en omhoog met een data-abonnement. Voor beste prestaties, adviseren wij Android 6,0 (Heemst) en omhoog. U kunt de softwareversie van uw telefoon door de ongeveer Apparatensectie te bekijken onder Montages controleren. De draadloze Andriod-Auto is compatibel met de volgende androïde telefoon slechts: Pixel, Samenhang, of Samsung-telefoons met Android-hieronder getoonde versies:

 

De telefoon maakt en modelleert Android-Versie
Pixel 3 of Pixel 3 XL Android 8,0 of hoger
Pixel 4 of Pixel 4 XL Android 10,0 of hoger
Samsung Galaxy S8 of S8+ Android 9,0 of hoger
Samsung Galaxy S9 of S9+ Android 9,0 of hoger
Samsung Galaxy S10 of S10+ Android 9,0 of hoger
Samsung Note 8, Nota 9 en Nota 10 Android 9,0 of hoger
Andere Samsung-apparaten (met inbegrip van Melkweg S20 en Melkwegz Tik) Android 10,0 of hoger
Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL, Samenhang 5X & Samenhang 6P Android 8,0 of hoger, steunt draadloze verbindingen in de meeste landen.

 

Opmerking: Vereis ook uw Autoapp versie van Android 4.7 en omhoog.

 

 

Kaaiman 2014 PORSCHE-de Interfacesteun Van verschillende media HDMI die met Spotify wordt ingevoerd 20

 

Als u om het even welke vragen hebt, pls contacteer ons door e mail:info@leadsignauto.com of Wechat/wat App is: +8615813814593 Skype: leadsignauto

Contactgegevens
shenzhen leadsign automotive electronics co,.ltd

Contactpersoon: admin

Tel.: +8615813814593

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten