Thuis ProductenJAGUAR Apple Carplay

De Interface van JAGUAR Apple CarPlay van de V.S. 2015, Auto de Interface Speelvideo's van Iphone

De Interface van JAGUAR Apple CarPlay van de V.S. 2015, Auto de Interface Speelvideo's van Iphone

De Interface van JAGUAR Apple CarPlay van de V.S. 2015, Auto de Interface Speelvideo's van Iphone
De Interface van JAGUAR Apple CarPlay van de V.S. 2015, Auto de Interface Speelvideo's van Iphone De Interface van JAGUAR Apple CarPlay van de V.S. 2015, Auto de Interface Speelvideo's van Iphone De Interface van JAGUAR Apple CarPlay van de V.S. 2015, Auto de Interface Speelvideo's van Iphone De Interface van JAGUAR Apple CarPlay van de V.S. 2015, Auto de Interface Speelvideo's van Iphone

Grote Afbeelding :  De Interface van JAGUAR Apple CarPlay van de V.S. 2015, Auto de Interface Speelvideo's van Iphone

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: LEADSIGN
Certificering: E-Mark
Modelnummer: Lds-lha80-CP
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 20st
Prijs: Contact the seller
Verpakking Details: Giftboxgrootte: 260*220*80mm, 20PCS/CTN
Levertijd: 7~14 het werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 20000pcs/month

De Interface van JAGUAR Apple CarPlay van de V.S. 2015, Auto de Interface Speelvideo's van Iphone

beschrijving
Steun APPs: Apple Maps/WhatsApp/Spotify/ Radiosysteem: Jaguar-XE/XF/F-Tempo
Besturingssysteem: Apple IOS13 & Android-Auto Het ontvangen van systeem: Draadloze
spanning: 12V Compatibel Apparaat: Ipodaanraking
Hoog licht:

het systeem van de jaguarnavigatie

,

iphone autointerface

LEADSIGN draadloos Apple CarPlay - de Autointerface van Android voor Jaguar-F-TYPE 2016 met het 8“ HARMAN Infotainment systeem

 

 

LEADSIGN draadloze CarPlay-Interfaceeigenschappen:

 

 

1. Draadloos Vermogen-Verbind wirelessly

 

De interface van LEADSIGN CarPlay voor Jaguar 8 het systeem van ″ HARMAN laat u uw iPhone wirelessly verbinden. Na het in paren rangschikken van uw iPhone en CarPlay-Interface eens, zal de interface uw iPhone erkennen telkens als u in uw auto krijgt en wirelessly verbindt, zonder u die zelfs uw telefoon uit uw zak of zak moeten verwijderen. Wanneer het gebruiken van CarPlay zult u vraag kunnen beantwoorden enkel als met een hands-free verbinding van Bluetooth. Alle controles kunnen op het scherm van uw auto met een aanraking van OEM knopen worden gedaan verlatend uw telefoon in uw zak.

 

Telefoon

De weg roept.
Maak vraag, keer gemiste oproepen terug, en luister aan audio-messagerie. Siri kan u doall van deze dingen helpen. Allen u moet doen is vraagt.

 

Berichten

 

Het lezen en het schrijven luisteren nu en dicteren.

Siri kan lezen, antwoorden en, sms-bericht voor u verzenden, zodat moet u nooit uw iPhone bekijken terwijl het drijven. Zeg enkel „Siri, vertellen Blair zal zijn daar in 20 minuten,“ en het heeft gedaan. CarPlay kan audioberichten door de sprekers van de auto ook spelen.

 

2. Van USB de haven van verschillende media en het laden

Onze CarPlay-oplossing komt met een USB-poort. Het laat u uw iPhone op langere aandrijving laden, of u kunt het voor het spelen van video's en muziek op het uw Audi-Scherm van een USB-duimaandrijving gebruiken.

 

3. Volledig scherm-Het grote Scherm

De interface van LEADSIGN CarPlay laat u al uw favoriete carPlay-Compatibele iPhone apps op het originele radiosysteem van Jaguar in volledig scherm gebruiken. Pasten 1280x480-resolutie voor de grote schermen retroactief aan en 800x480-de resolutie voor de kleine schermen kijkt groot op alle het schermgrootte.

 

Het volledige scherm omvat ook het Scherm die optie weerspiegelen, die u het scherm van uw mobiel apparaat op de Jaguar-monitor, en stroomaudio door de autosprekers laat gieten. iPhones weerspiegel wirelessly, terwijl Android-de telefoons een kabelverbinding vereisen.

 

Gelieve te merken op dat het weerspiegelen van één of andere apps of inhoud die het Scherm met behulp van die eigenschap weerspiegelen wegens de Copyright-houder DRM kan worden geblokkeerd. LEADSIGN is niet de oorzaak van de voortdurende verenigbaarheid van om het even welke derde apps met onze CarPlay-Interface.

 

Muziek

 

Al uw muziek. Prachtig geschikt.

Heb toegang tot al uw inhoud van uw Apple-Muziekabonnement en extra audioapps gebruikend de ingebouwde controles van uw auto. Search bykunstenaar, album, of lied. Zie wat speelt en wat omhoog volgende is. U kunt Siri vragen om uw favoriet lied door Arcadebrand, handeling als uw persoonlijk DJ, of stroom één van meer dan 100.000 levende radiostations te spelen.

 

4. Gemakkelijke controle met Knop en stuurwielknopen

Om CarPlay te navigeren apps, kunt u Siri (met een pers van de spraakopdrachtknoop), het Knopcontrolemechanisme of zelfs de stuurwielknopen gebruiken.

De Interface van JAGUAR Apple CarPlay van de V.S. 2015, Auto de Interface Speelvideo's van Iphone 0

5. De Autosteun van Android

De uitrusting bevat een Interface Van verschillende media — Cadillac draadloos Apple CarPlay past module retroactief aan die ook Android autohttps://www.android.com/auto/to uw radiosysteem van Jaguar toevoegt. Zo als u familieleden of vrienden met Android smartphones hebt, zal het aansluiten van hun apparaten ook een wind zijn!

 

6. Integratie met Voor en Achterweergevencamera's

LEADSIGN CarPlay past maakt het gemakkelijk retroactief aan om voor en het omkeren camera's aan uw orde voor een veel lagere prijs toe te voegen. De vooraanzichtcamera kan gemakkelijk worden geactiveerd door het Keuzerondje 2 seconden te houden. Om camerawijze weg te gaan, druk enkel Terug. Het kan ook opstelling zijn om automatisch maximaal 10 seconden te verschijnen wanneer het verschuiven van Omgekeerde naar Aandrijving. Het systeem steunt OEM (PDC) ook de Controle van de Parkerenafstand - de parkerenradar en de Dynamische Richtlijnen zullen in LCD worden getoond terwijl in Omgekeerde.

 

7. De audio van uitstekende kwaliteit met een equaliser

De audio-uitvoerkring in de Interface van LEADSIGN is CarPlay specifiek geselecteerd om al kwaliteit te drukken wij uit de input van Audi AUX kunnen, die grote audiokwaliteit voor muziek, het stromen en vraag verstrekken.

 

8. Andere eigenschappen:

De Interface van ► LEADSIGN CarPlay steunt alle Apple-apparaten die iOS tot versie 13 in werking stellen en steunt al iPhone apps;

► Spelmuziek door het stereosysteem van Audi met behulp van de AUX-input. Als u geen AUX-haven hebt, kunnen wij uw auto coderen om de input toe te laten;

► Onze CarPlay past gebruikt ook de microfoon van de fabrieksauto voor Siri-spraakopdrachten retroactief aan; Dit betekent dat u tot uw iTunes-bibliotheek toegang hebben, het recentste nieuws kunt leren of hands-free teksten verzenden. Voor deze eigenschap aan het werk, moet van u Bluetooth of Stemcontrole hebben;

► De installatie is volledig omkeerbare stop & spel en 100%.

► Compatibel met de originele camera en aftermarket camera.

► Steun HDMI die voor Facultatieve TV-tunerdoos wordt ingevoerd, Originele Apple-iPhonehdmi video (Netflix….)

De Interface van JAGUAR Apple CarPlay van de V.S. 2015, Auto de Interface Speelvideo's van Iphone 1

 

★★★Compatible met Jaguar zoals volgen:

 

Jaguar F-Pace/XJ /XF/XE 2015~2019 met 8 ″ HARMAN Infotainment systeem

 

De Interface van JAGUAR Apple CarPlay van de V.S. 2015, Auto de Interface Speelvideo's van Iphone 2

 

 

 

De Interface van JAGUAR Apple CarPlay van de V.S. 2015, Auto de Interface Speelvideo's van Iphone 3De Interface van JAGUAR Apple CarPlay van de V.S. 2015, Auto de Interface Speelvideo's van Iphone 4

De dienst

 

7X24-uur is de Telefoon Raadplegende Dienst beschikbaar.

Het antwoord en de oplossing zullen in 8 uren op de serviceaanvraag van de klant worden verstrekt.

De naverkoopsteun is beschikbaar op een 7X24-uur basis, verlatend geen zorgen voor klanten.

Kwaliteitscontrole van grondstof aan productie, en levering.

Professionele kwaliteitscontrolepersoon, om de ongeschikte producten te vermijden stromend aan klant.

Strikte inspectie aan Grondstof, productie, en levering.

Volledige reeks van materiaal in kwaliteitslaboratorium.

 

Ongeveer ons

 

Voortdurende verbetering, die het niveau van betere kwaliteit zoeken. Ons hoogst specifiek verkooppersoneel is nooit voor het gaan teruggeschrokken die extra mijl om de verwachtingen van de klant te ontmoeten en te overschrijden. Wij behandelen onze klanten met dezelfde loyaliteit en de toewijding, geen kwestie de grootte van hun zaken of industrie.

 

Wij hebben een schone en propere, brede workshop en een productie en een ontwikkelingsteam met rijke ervaring, die sterke steun verlenen voor uw behoeften van R&D en van de productie! Elk van onze producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. Als u geinteresseerd in om het even welk van onze producten bent of een gepaste volgorde zou willen bespreken, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Wij verheugen ons op in de nabije toekomst het vormen van succesvolle zakelijke relaties met nieuwe cliënten rond de wereld.

 

De Interface van JAGUAR Apple CarPlay van de V.S. 2015, Auto de Interface Speelvideo's van Iphone 5

►Andriod is de Auto voor Android-telefoon die Android 5,0 (Lolly) in werking stellen en omhoog met een data-abonnement. Voor beste prestaties, adviseren wij Android 6,0 (Heemst) en omhoog. U kunt de softwareversie van uw telefoon door de ongeveer Apparatensectie te bekijken onder Montages controleren. De draadloze Andriod-Auto is compatibel met de volgende androïde telefoon slechts: Pixel, Samenhang, of Samsung-telefoons met Android-hieronder getoonde versies:

 

De telefoon maakt en modelleert Android-Versie
Pixel 3 of Pixel 3 XL Android 8,0 of hoger
Pixel 4 of Pixel 4 XL Android 10,0 of hoger
Samsung Galaxy S8 of S8+ Android 9,0 of hoger
Samsung Galaxy S9 of S9+ Android 9,0 of hoger
Samsung Galaxy S10 of S10+ Android 9,0 of hoger
Samsung Note 8, Nota 9 en Nota 10 Android 9,0 of hoger
Andere Samsung-apparaten (met inbegrip van Melkweg S20 en Melkwegz Tik) Android 10,0 of hoger
Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL, Samenhang 5X & Samenhang 6P Android 8,0 of hoger, steunt draadloze verbindingen in de meeste landen.

 

Opmerking: Vereis ook uw Autoapp versie van Android 4.7 en omhoog.

 

De Interface van JAGUAR Apple CarPlay van de V.S. 2015, Auto de Interface Speelvideo's van Iphone 6

 

Contactgegevens
shenzhen leadsign automotive electronics co,.ltd

Contactpersoon: admin

Tel.: +8615813814593

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten