Thuis ProductenDe Videointerface van verschillende media

Het antwoord roept Draadloze Videointerface voor de Steunhdmi Input van Infiniti Q60

Het antwoord roept Draadloze Videointerface voor de Steunhdmi Input van Infiniti Q60

Het antwoord roept Draadloze Videointerface voor de Steunhdmi Input van Infiniti Q60
Het antwoord roept Draadloze Videointerface voor de Steunhdmi Input van Infiniti Q60 Het antwoord roept Draadloze Videointerface voor de Steunhdmi Input van Infiniti Q60 Het antwoord roept Draadloze Videointerface voor de Steunhdmi Input van Infiniti Q60 Het antwoord roept Draadloze Videointerface voor de Steunhdmi Input van Infiniti Q60 Het antwoord roept Draadloze Videointerface voor de Steunhdmi Input van Infiniti Q60

Grote Afbeelding :  Het antwoord roept Draadloze Videointerface voor de Steunhdmi Input van Infiniti Q60

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: LEADSIGN
Certificering: E-Mark
Modelnummer: Lds-infn-CP
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 20st
Prijs: Contact the seller
Verpakking Details: Giftboxgrootte: 260*220*80mm, 20PCS/CTN
Levertijd: 7~14 het werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 20000pcs/month

Het antwoord roept Draadloze Videointerface voor de Steunhdmi Input van Infiniti Q60

beschrijving
Besturingssysteem: Apple IOS13 & Android-Auto Radiosysteem: Infiniti Q50 Q50L Q60 QX50 8“ Radiosysteem
Originele Radio: Ja Compatibele iPhone: maximum iPhone 5/5c/5s/SE/6/6Plus/6s/6s Plus/7/7Plus/8/8Plus/X/XR/XS/XS Max/11/11Pro/11Pro
Compatibel Apparaat: Ipodaanraking Steun APPs: Apple Maps/WhatsApp/Spotify/Pandora/Waze ...........
Hoog licht:

slimme videointerface van verschillende media

,

infiniti androïde auto

LEADSIGN de draadloze Geïntegreerde Android Autointerface van Apple CarPlay OEM voor Infiniti Q60 8“ OEM dubbel LCD het schermsysteem

Met zijn gebruikersvriendelijke en instinctieve interface, maakt onze CarPlay-interface het makkelijk te gebruiken veel van uw iPhone apps, met inbegrip van Apple Maps, Google Maps, Waze, Getijde, Spotify, Podcasts, Berichten, WhatsApp en meer allen op het inheemse het dashboardscherm van uw auto. Wij hebben ook aan uw behoeften geluisterd en gegeven u de optie om uw iPhone aan uw auto wirelessly te verbinden. Voor maximumgemak, controle en schakelaar tussen apps met de ingebouwde controles van uw voertuig, of met uw stem dankzij Siri bij enkel een pers van de Spraakopdrachtknoop.

 

LEADSIGN draadloze CarPlay-Interfaceeigenschappen:

 

1. Draadloos CarPlay-vermogen voor iPhone of andere IOS Apple apparaten

 

2. Van USB de haven van verschillende media en het laden

 

3. Gemakkelijke controle met Knop en stuurwielknopen

 

4. Volledig scherm

 

5. De Auto van steunenandroid verbindt wirelessly voor één of andere Andriod-telefoon

 

6. Integratie met Voor en Achterweergevencamera's

 

7. De audio van uitstekende kwaliteit met een equaliser

 

8. Andere eigenschappen

 

1. Draadloos Vermogen-Verbind wirelessly

 

      De interface van LEADSIGN CarPlay voor de Infiniti-OEM Radio laat u uw iPhone wirelessly verbinden. Na het in paren rangschikken van uw iPhone en CarPlay-Interface eens, zal de interface uw iPhone erkennen telkens als u in uw auto krijgt en wirelessly verbindt, zonder u die zelfs uw telefoon uit uw zak of zak moeten verwijderen. Wanneer het gebruiken van CarPlay zult u vraag kunnen beantwoorden enkel als met een hands-free verbinding van Bluetooth. Alle controles kunnen op het scherm van uw auto met een aanraking van OEM knopen worden gedaan verlatend uw telefoon in uw zak.

 

2. Van USB de haven van verschillende media en het laden

 

     Onze Autointerfaceoplossing van verschillende media komt met een USB-poort. Het laat u uw iPhone op langere aandrijving laden, of u kunt het voor het spelen van video's en muziek op het uw Audi-Scherm van een USB-duimaandrijving gebruiken.

Het antwoord roept Draadloze Videointerface voor de Steunhdmi Input van Infiniti Q60 0

3. Volledig scherm-Het grote Scherm

 

De interface van LEADSIGN CarPlay laat u al uw favoriete carPlay-Compatibele iPhone apps op het originele radiosysteem van Infiniti in volledig scherm gebruiken. Pasten 1280x480-resolutie voor de grote schermen retroactief aan en 800x480-de resolutie voor de kleine schermen kijkt groot op alle het schermgrootte.

 

Het volledige scherm omvat ook het Scherm die optie weerspiegelen, die u het scherm van uw mobiel apparaat op Infiniti 8 de“ laat gieten Schermen, en stroomaudio door de autosprekers controleren. iPhones weerspiegel wirelessly, terwijl Android-de telefoons een kabelverbinding vereisen.

 

Gelieve te merken op dat het weerspiegelen van één of andere apps of inhoud die het Scherm met behulp van die eigenschap weerspiegelen wegens de Copyright-houder DRM kan worden geblokkeerd. LEADSIGN is niet de oorzaak van de voortdurende verenigbaarheid van om het even welke derde apps met onze CarPlay-Interface.

 

4. Gemakkelijke controle met OEM sleutel en stuurwielknopen

 

Om CarPlay te navigeren apps, kunt u Siri (met een pers van de spraakopdrachtknoop), het Knopcontrolemechanisme of zelfs de stuurwielknopen gebruiken.

Het antwoord roept Draadloze Videointerface voor de Steunhdmi Input van Infiniti Q60 1

5. De Autosteun van Android

 

De uitrusting bevat een Videointerface Van verschillende media — Infiniti 8“ Radiosysteem draadloos Apple CarPlay past module retroactief aan die ook Android Autohttps://www.android.com/auto/to uw Volkswagen-systeem toevoegt. Zo als u familieleden of vrienden met Android smartphones hebt, zal het aansluiten van hun apparaten ook een wind zijn!

 

6. Integratie met Voor en Achterweergevencamera's

 

LEADSIGN CarPlay past maakt het gemakkelijk retroactief aan om voor en het omkeren camera's aan uw orde voor een veel lagere prijs toe te voegen. De vooraanzichtcamera kan gemakkelijk worden geactiveerd door het Keuzerondje 2 seconden te houden. Om camerawijze weg te gaan, druk enkel Terug. Het kan ook opstelling zijn om automatisch maximaal 10 seconden te verschijnen wanneer het verschuiven van Omgekeerde naar Aandrijving. Het autoparkeren staat systeem bij steunt OEM (PDC) ook de Controle van de Parkerenafstand - de parkerenradar en de Dynamische Richtlijnen zullen in LCD worden getoond terwijl in Omgekeerde.

Het antwoord roept Draadloze Videointerface voor de Steunhdmi Input van Infiniti Q60 2

7. De audio van uitstekende kwaliteit met een equaliser

 

De audio-uitvoerkring in de Interface van LEADSIGN is CarPlay specifiek geselecteerd om al kwaliteit te drukken wij uit de input van Infiniti AUX kunnen, die grote audiokwaliteit voor muziek, het stromen en vraag verstrekken.

 

De dienst

 

7X24-uur is de Telefoon Raadplegende Dienst beschikbaar.

Het antwoord en de oplossing zullen in 8 uren op de serviceaanvraag van de klant worden verstrekt.

De naverkoopsteun is beschikbaar op een 7X24-uur basis, verlatend geen zorgen voor klanten.

Kwaliteitscontrole van grondstof aan productie, en levering.

Professionele kwaliteitscontrolepersoon, om de ongeschikte producten te vermijden stromend aan klant.

Strikte inspectie aan Grondstof, productie, en levering.

Volledige reeks van materiaal in kwaliteitslaboratorium.

 

Ongeveer ons

 

Voortdurende verbetering, die het niveau van betere kwaliteit zoeken. Ons hoogst specifiek verkooppersoneel is nooit voor het gaan teruggeschrokken die extra mijl om de verwachtingen van de klant te ontmoeten en te overschrijden. Wij behandelen onze klanten met dezelfde loyaliteit en de toewijding, geen kwestie de grootte van hun zaken of industrie.

 

Wij hebben een schone en propere, brede workshop en een productie en een ontwikkelingsteam met rijke ervaring, die sterke steun verlenen voor uw behoeften van R&D en van de productie! Elk van onze producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. Als u geinteresseerd in om het even welk van onze producten bent of een gepaste volgorde zou willen bespreken, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Wij verheugen ons op in de nabije toekomst het vormen van succesvolle zakelijke relaties met nieuwe cliënten rond de wereld.

 

★★★Compatible met Infiniti Q50 Q50L Q60 QX50 8“ OEM enig of dubbel LCD het schermsysteem zoals volgen:

 

                   Merk                      Model                      Jaarwaaier
 Infiniti   Q50   2015-2019
 Infiniti   Q50L    2015-2019
 Infiniti   Q60    2015-2019
 Infiniti    QX50    2015-2019

Het antwoord roept Draadloze Videointerface voor de Steunhdmi Input van Infiniti Q60 3Het antwoord roept Draadloze Videointerface voor de Steunhdmi Input van Infiniti Q60 4Het antwoord roept Draadloze Videointerface voor de Steunhdmi Input van Infiniti Q60 5Het antwoord roept Draadloze Videointerface voor de Steunhdmi Input van Infiniti Q60 6

De Auto van ► Andriod is voor Android-telefoon die Android 5,0 (Lolly) in werking stellen en omhoog met een data-abonnement. Voor beste prestaties, adviseren wij Android 6,0 (Heemst) en omhoog. U kunt de softwareversie van uw telefoon door de ongeveer Apparatensectie te bekijken onder Montages controleren. De draadloze Andriod-Auto is compatibel met de volgende androïde telefoon slechts: Pixel, Samenhang, of Samsung-telefoons met Android-hieronder getoonde versies:

 

De telefoon maakt en modelleert Android-Versie
Pixel 3 of Pixel 3 XL Android 8,0 of hoger
Pixel 4 of Pixel 4 XL Android 10,0 of hoger
Samsung Galaxy S8 of S8+ Android 9,0 of hoger
Samsung Galaxy S9 of S9+ Android 9,0 of hoger
Samsung Galaxy S10 of S10+ Android 9,0 of hoger
Samsung Note 8, Nota 9 en Nota 10 Android 9,0 of hoger
Andere Samsung-apparaten (met inbegrip van Melkweg S20 en Melkwegz Tik) Android 10,0 of hoger
Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL, Samenhang 5X & Samenhang 6P Android 8,0 of hoger, steunt draadloze verbindingen in de meeste landen.

 

Opmerking: Vereis ook uw Autoapp versie van Android 4.7 en omhoog.

 

Het antwoord roept Draadloze Videointerface voor de Steunhdmi Input van Infiniti Q60 7

 

Contactgegevens
shenzhen leadsign automotive electronics co,.ltd

Contactpersoon: admin

Tel.: +8615813814593

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten